Lisbeth Falk

Strandstigen 2, 666 30 Bengtsfors                       Tel:   070-3622689                                         

Jag är född och uppvuxen i Åmål, har arbetat som sjuksköterska i Göteborg. År 2005 flyttade jag tillbaka till Dalsland och bor i Furnäs i Bengtsfors. Jag har alltid varit intresserad av konst i olika former, tecknat och målat och under en period även jobbat med keramik.

Målat har jag gjort på allvar sedan ca 20 år tillbaka. Jag målar i olja och akryl, oftast i starka färger. Mest abstrakt men även med inspiration från t ex natur och människor. 

Jag har gått kurser i målning för Georg Suttner varje sommar under perioden 1997-2007. Under 2006 gick jag målarkurs för Lars-Göran Abrahamsson. Jag har målat i en "målargrupp" med Lars-Erik Ohlsson varje år under perioden 2006-2018.

Jag har haft fem separatutställningar på Galleri Olika, två på Nordea i Bengtsfors, en på café Sensus i Bengtsfors, en i Färgelanda och en i Stenebylängan. Jag har deltagit i många samlingsutställningar på Galleri Olika samt på Silvénska Villan och Galleri 2 i Säffle, på Baldersnäs Herrgård och i Konsthallarna i Åmål, Bengtsfors, Mellerud, Ed och Hammarö.

År 2012 var jag med i "Dalslandssalongen", jurerad utställning i Steneby Konsthall.

Jag är medlem i Galleri Olika sedan 2004.

Varje sommar har jag öppet hemma i "Galleri Furnäs".